Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul STICLUTA este proprietatea societății comerciale MRB Distribution srl.

 Utilizarea site-ului STICLUTA (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și MRB DISTRIBUTION S.R.L., de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul STICLUTA implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de MRB DISTRIBUTION S.R.L., implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replică.

Clienții STICLUTA vor fi intotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul STICLUTA sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier este dovada plății sau extrasul de cont.

Garanția produselor

MRB DISTRIBUTION S.R.L. declară pe propria răspundere că produsele comercializate corespund documentațiilor de execuție ale fabricanților, sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate, conform dispozițiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificările și completarile ulterioare coroborate cu dispozițiile Legii nr, 449/2003 privind vanzarea produselor și garanțiile asociate acestor, cu modificările și completarile ulterioare.

MRB DISTRIBUTION S.R.L. acordă garanție, pe baza facturii, pe o perioadă de 24 luni de la data livrării către consumator.*

*Atenție! În primele 6 luni de la achiziție, produsele defecte sunt considerate neconforme la data cumpărării, urmând ca după încheierea acestei perioade, clientul să facă dovadă că lipsa de conformitate a survenit în momentul achiziției. În cazul în care această dovada lipsește și lipsa de conformitate nu poate fi dovedită, produsul nu poate intra sub incidența garanției.

În acest termen clientul va beneficia automat de înlocuirea/reparația produsului la apariția lipsei de conformitate, cu excepția cazurilor în care lipsa de conformitate este minoră și/sau deficiențele sunt imputabile consumatorului. În cazul în care clientul dorește restituirea sumei, aceasta se transformă în Voucher pentru achiziția altor produse de pe site-ul STICLUTA . În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi.

Cererea de ridicare a produsului se realizează de către firma noastră. Dacă doriți să trimiteți coletul prin altă firmă de curierat, vă rugăm să aveți în vedere că NU acceptăm colete ramburs.

În situația în care produsele se defectează și acestea beneficiază de perioada de garanție prevăzută mai sus, clientul poate transmite situația la adresa de e-mail contact@sticluta.ro sau la numărul de telefon 0758943892

Responsabilitățile clientului cu privire la garanție

Condițiile de garanție NU se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de clienți sau în circumstanțe cum ar fi:

Uzura normală a produsului.
Defectele cauzate de manevrarea brutală (defectele cauzate de obiecte ascuțite, de îndoire, comprimare sau cădere, etc.).
Defecte cauzate de utilizarea în condiții neadecvate (aplicării greșite la folii, distrugeri intenționate, utilizare defectuoasă, etc.).
S-a intervenit asupra produsului, a fost montat, reparat și/sau modificat de personal neautorizat.
Termenul de garanție a produselor începe la data menționată în factură fiscală care atestă vânzarea.
Atenție! Pentru a beneficia de Garanție în cazul produselor din categoria Folii de protectie menționăm că acestea trebuie sa fie testate/montate într-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu ștampilă) ce va atesta operatiunea efectuată. În caz contrar produsele nu beneficiază de Garanție, deoarece montarea lor necesită cunoștințe de service.

Garanția legală de conformitate

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Politica de confidențialitate

STICLUTA are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

MRB DISTRIBUTION S.R.L. este proprietara website-ului www.sticluta.ro. Compania certifica faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Număr notificare Companie la ANSPDPC:

Scopurile colectării datelor de la utilizatori sunt:

Prelucrarea și livrarea comenzilor
Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe STICLUTA
Informarea utilizatorilor despre evolutia și statusul comenzilor
Activități comerciale
Marketing si publicitate
Promovarea produselor
Cercetare de piață
Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul STICLUTA poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai în scopul în care au fost colectate.

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră altor companii cu care colaborează pentru a putea furniza serviciile contractate de către clienți, precum firme de curierat, firme care oferă servicii de marketing și publicitate, servicii de plată, și altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Opinia clienților va fi publicată pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienți.

Prin completarea câmpurilor aferente datelor dumneavoastră în momentul creării contului și/sau plasarea unei comenzi vă exprimați acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate și utilizate în mod nelimitat ca spațiu și timp pentru scopurile mai sus menționate.

Compania se obligă să aducă la cunoștința utilizatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoană are dreptul de intervenție asupra datelor și poate solicita în mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau ștergerea datelor dacă acestea nu se folosesc conform legii sau sunt incomplete sau inexacte, printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de opoziție prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei să fie prelucrate de către aceasta printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de către Companie.

Orice persoană are dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră că protectia datelor cu caracter personal a fost încălcată.

Orice persoana are dreptul de a fi informată de către Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoană are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisă transmisă Companiei conform indicațiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugați sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferată:

Scan pe email către adresa contact@sticluta.ro
Prin curier sau predare personală la sediul Companiei din Sighisoara, str viilor ,nr 10. 
 

Plata
Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către  MRB DISTRIBUTION SRL în conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisă către client pe adresa de e-mail furnizată în comandă.

b. Online cu card bancar prin mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

*Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Copyright

Tot conținutul site-ului STICLUTA (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea MRB DISTRIBUTION S.R.L. și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe STICLUTA nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin MRB Distribution, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul STICLUTA sau firma MRB DISTRIBUTION S.R.L . Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată la contact@sticluta.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul STICLUTA .RO implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nicio penalitate pentru client.

Accesul la site

MRB DISTRIBUTION S.R.L. permite accesul nelimitat pe site-ul STICLUTA, în scop personal, dar nu îi confera dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al MRB Distribution.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

MRB DISTRIBUTION S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de STICLUTA nu contin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Ne rezervam dreptul să anulăm comenzile fără notificare prealabilă în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul STICLUTA și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea MRB DISTRIBUTION S.R.L. .

Pentru orice defect constatat în urma cumparării unui produs de pe site-ul STICLUTA, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumparator și a constatării de către un reprezentant al MRB Distribution a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat în prima faza pe cale amiabila. Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@sticluta.ro (termen de răspuns 24-48 ore lucrătoare).

Modificări

MRB DISTRIBUTION S.R.L.  își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului STICLUTA, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți sa anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul STICLUTA are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către MRB DISTRIBUTION S.R.L. , va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.


Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, MRB DISTRIBUTION S.R.L. , are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa Str. Mănăstirea Văratec nr. 24 București. Dacă sunteți înscriși în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

MRB DISTRIBUTION S.R.L. implementeaza intern campanii de newsletter. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți scrie pe email, la adresa contact@sticluta.ro

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea, pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă STICLUTA care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri.

Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, DeluxeShop utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumerăm:

accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu;
toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date;
printarea datelor este făcută doar de la echipamentele societății, de către angajații desemnați.
Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului STICLUTA este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comertului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului STICLUTA, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului STICLUTA

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Conform art 16 din OUG 34/2014 litera e, din motive de igiena anumite produse nu pot fi returnate daca acestea au fost folosite sau desigilate.
Pentru produsele unde mentiunea aceasta nu se aplica, se va aplica o diminuare a valorii iin procent de 75% in cazul returului unui produs returnat dupa ce acesta a fost desigilat sau utilizat.
Taxa de retur va fi suportata de catre consumator, iar coletele nu trebuie sa fie trimise cu ramburs.LIVRARE:

Coletele se expediaza in maximum 24-48h de la plasarea comenzii iar transportul se efectueaza doar prin curierat rapid, termenul de transport fiind maximum 2-3 zile lucratoare.
Transportul este gratuit